
[ad_1]
به گزارش روز یکشنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی سازمان مدیریت بحران کشور؛ اسماعیل نجار در نشست هم اندیشی با سمن ها و تشکل های مردم نهاد با بیان اینکه آسیب ها در زمان بحران بسته به سطوح مختلف جامعه متفاوت خواهد بود، گفت: با توجه به این موضوع، آموزش ها در مناطق مختلف کشور با توجه به شرایط اقلیمی و فرهنگی متفاوت است و سمن ها و تشکل های مردم نهاد به دلیل ارتباط دو سویه با مردم در امر آموزش می توانند بسیار خوب و کاربردی عمل کنند.
وی با بیان اینکه در زمان بحران به دنبال این هستیم که شرایط مردم را هرچه سریع تر به حالت عادی برگردانیم، افزود: ما امروزه با مفهمومی به نام خود فقیر انگاری در زمان بحران بین افراد حادثه دیده مواجه هستیم که آفت بزرگی در زمان حوادث به شمار می آید و منجر به کاهش تاب آوری می شود.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه در حوادث با مشکل دیگری مواجه هستیم و آن بزرگنمایی سطوح حوادث است، افزود: این بزرگنمایی در بیشتر مواقع مدیریت حادثه و بحران را با مشکل مواجه می کند.
نجار با بیان اینکه اساس کار در حوادث مردم هستند، اذعان کرد: در واقع باید گفت مردم نقش اساسی و غیرقابل انکاری در مراحل مختلف مدیریت بحران از جمله پیشگیری و بازتوانی دارند.
وی در پایان با اشاره به آیین نامه فداکار خدمتی نیز خاطر نشان کرد: این آیین نامه جهت تکریم و خدمات رسانی به نیروهای داوطلب امدادی تهیه و تدوین شده است.
سازمان مدیریت بحران کشور یک سازمان هماهنگ کننده، سیاستگذار، هدایت کننده و نظارت کننده بر ایجاد آمادگی و مقابله در مقابل انواع حوادث است.
[ad_2]
Source link