
[ad_1]
فرزاد کاظمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ درب مرغداریهای کردستان برای مرغ فروشیهای استان ۱۸ هزار و ۳۰۰ تومان تعیین شده و بعد از انتقال به کشتارگاه و بسته بندی تحویل آنها شده تا بدست مصرف کننده برسد.
وی افزود: این قیمت در حالیست که خریداران از استانهای همجوار هر کیلوگرم مرغ را درب مرغداریهای کردستان به قیمت ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری و بین ۲۲ تا ۲۳ هزار تومان هم به صورت زنده فروشی به مردم عرضه میکنند.
کاظمی اضافه کرد: چون این واحدهای صنفی به صورت زنده فروش اقدام به عرضه مرغ میکنند به همین دلیل هزینه کشتارگاهی و بسته بندی شامل آنها نمیشود لذا این فرآورده پر مصرف را با قیمت کمتری به مردم میفروشند.
این عضو هیات مدیره اتحادیه فروشندگان گوشت قرمز، مرغ و ماهی سنندج یادآور شد: با توجه به موارد مذکور، تولید کنندگان مرغداران در این استان بیشتر تمایل به فروش مرغ به خریداران استانهای همجوار بخاطر خرید با قیمت بیشتر دارند.
وی با اشاره به اینکه هزینه حمل و نقل، کشتار و بسته بندی در قیمت نهایی مرغ تاثیرگذار است، تاکید کرد: قیمت هر کیلوگرم مرغ برای مصرف کننده امروز در سنندج با توجه به نبود مرغ برای عرضه در نیمی از واحدهای صنفی (مرغ فروشی) ۲۶ هزار و ۲۰۰ تومان است.
این عضو هیات مدیره اتحادیه فروشندگان گوشت قرمز، مرغ و ماهی سنندج با اشاره به اینکه بیش از ۲۰۰ مغازه مرغ فروشی در این شهر وجود دارد، گفت: ۵۰ درصد مرغ فروشیها بدلیل نداشتن مرغ برای عرضه امروز مغازههایشان را تعطیل کردند البته امیدواریم در چند روز آینده با افزایش کشتار مرغ در کشتارگاههای استان این مشکل حل و وضعیت بهبود یابد.
به دلیل افزایش قیمت مرغ، توان خرید مردم نسبت به گذشته کاهش پیدا کرده و این مساله هم تاثیر زیادی بر عرضه و فروش این محصول پروتئینی در استان کردستان گذاشته است.
[ad_2]
Source link